En verder... - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Marijke - WaarBenJij.nu En verder... - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Marijke - WaarBenJij.nu

En verder...

Blijf op de hoogte en volg Marijke

02 Maart 2013 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge

Inmiddels zijn we alweer toe aan de laatste twee weken van Lent Term. Wat betekend dat ik over 4 weken alweer naar huis ga, maar daar probeer ik niet teveel aan te denken. Naast het schrijven van essays ben ik dit trimester ook bezig met het schrijven van twee artikelen over een object.
En verder zit ik nu naast mijn gewone colleges nu ook bij één van de master colleges Egyptologie dat vooral gaat over alles wat niet met teksten te maken heeft (wat voor mij dan wel weer handig is).
Het meeste van mijn tijd breng ik dus door in de universiteitsbibliotheek of in de bibliotheek van mijn faculteit. Of probeer ik alles op papier te krijgen. Verder hang ik nog regelmatig ergens rond met de andere erasmus studenten en ga ik eens in de zoveel tijd naar een formal hall in een andere college (Ik heb er inmiddels 12 gehad).
Afgelopen donderdag met een stuk of 5 andere erasmus studenten naar een buurthuis aan de rand van de stad geweest, want daar kon je twee uur lang les krijgen in salsa dansen. Erg goed zal ik er waarschijnlijk niet in worden, maar gezellig was het wel.
Gisteravond naar een toneelstuk geweest in mijn eigen college. Drie meiden uit mijn college (en 1 jongen uit de naastgelegen college) voerden een toneelstuk op. Zeer goed gedaan moet ik zeggen en de opbrengsten gingen ook nog eens naar het goede doel!
Vanavond hebben wel international dinner met veel van de erasmus studenten. Iedereen brengt iets van eten uit zijn/haar land mee. Dus dat belooft wat!
Morgen waarschijnlijk naar de bioscoop in St. John's (ja, er is hier een college met zijn eigen bioscoopzaal waar ze regelmatig nieuwe films draaien) om Lincoln te zien.

• 02 Maart 2013 - 17:17

Geerte:

Wow. Dat is echt snel gegaan. Have fun!